logo www.orastieinfo.ro

PAGINA
MUNICIPIULUI
ORĂȘTIE


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/pablo/public_html/articol.inc.php on line 6

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/pablo/public_html/articol.inc.php on line 36

Ciorbă de burtă la "Șura"


Ultima ciorbă de burtă mâncată la Șura, de care îmi amintesc, să tot fi fost prin 2003, adică acuma mai bine de zece ani. Atunci am găsit originală ideea de a arunca un gălbenuș de ou crud peste ciorbă, mi-a placut ce am mâncat, așa că am rămas cu amintiri plăcute de acolo.
Astăzi, încărcat cu respectivele amintiri și cu foamea-n glandă, am purces plin de zel să repet experiența.
Interiorul localului mi s-a părut strâmt, parcă stătea să-mi cadă’n cap, mai să mă apuce claustrofobia. Atmosfera din jur avea un aer de îmbâcsit, pereților le-ar fi prins bine o văruială, totul parcă cerea o reîmprospătare.
Vreau să-mi trezesc papilele gustative cu o tărie, așa că cer înainte o țuică. „Nu avem țuică, dar avem coniac sau vodka Perfect de lămâie. Sau puteți să luați un vin”. Vin? Înainte de ciorba de burtă? Ce horoare!!! M-am mulțumit cu 50 de Stalinskaya.
Eroina serii și-a făcut apariția cam la un sfert de oră după ce am făcut comanda. Nu m-a dezamăgit, fost bună și savuroasă, așa cum o țineam minte… deși la început s-a lăsat puțin căutată pe fundul farfuriei.
Mi-ar fi plăcut o felie de lămâie împlântată în marginea farfuriei, pe lângă cana cu smântână și ardeiul iute. Dar n-a fost să fie.
Ciorba de burtă a fost 8.30 lei, restul (vodka, smântână, ardei iute) vreo 11 lei, În total vreo 19 lei. Zic că pretul a fost rezonabil, mai ales dacă vă hotărâți să renunțați la tărie.  • Comentarii
  • Comentarii pe Facebook
  • Statistici


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/pablo/public_html/articol.inc.php on line 151
Puteți folosi tag-urile HTML bold, italic, underline.
Comentariile care conțin: insulte, atacuri la persoană, chestii rasiste sau alte mizerii, vor fi șterse. De asemenea îmi rezerv dreptul de a șterge comentariile care îmi displac.

Numele:

E-mail (nu va fi publicat):

Website (nu este obligatoriu):

Mesaj:

Încă nu este implementat.